Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

    ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ                                         Κομοτηνή  3-11-2015
ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
         ΡΟΔΟΠΗΣ

                                               
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι το ΔΣ του Συλλόγου, που συνεδρίασε σήμερα 3-11-2015, αποφάσισε τη συμμετοχή των μελών του στις κινητοποιήσεις που προκήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ με αρχή την ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΛΩΝ των ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ, αλλά και άλλων υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. την  ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015, από τις 10.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι .
Αγωνιζόμαστε για να ανατρέψουμε την εφαρμογή του 3ου καταστροφικού μνημονίου μέσω των εφαρμοστικών νόμων που στοχεύουν μεταξύ άλλων στην κατάργηση του συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης και των Β.Α.Ε. , την εκ νέου μείωση των συντάξεων, στην πλήρη ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. και τη νέα μείωση των μισθών μέσω του «νέου μισθολογίου».

Η δικαιολογημένη οργή, αγανάκτηση και απογοήτευση που διακατέχει τον κάθε εργαζόμενο, άνεργο, συνταξιούχο και νέο χρειάζεται να μετατραπεί σε οργανωμένο και καθημερινό αγώνα για την ανατροπή αυτών των πολιτικών.

Η επιτυχία των αγωνιστικών μας παρεμβάσεων και δράσεων για το επόμενο χρονικό διάστημα πρέπει να γίνει καθημερινή υπόθεση ΟΛΩΝ μας γι΄ αυτό χρειάζεται η συμμετοχή μας να είναι ΜΑΖΙΚΗ.






Από το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου