Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

                                                            
      
     ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ                             Κομοτηνή Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014                       ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
         ΡΟΔΟΠΗΣ
                                                                   


                               Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Το ΔΣ του Συλλόγου καλεί τα μέλη του στην ομιλία - συζήτηση που διοργανώνει το Σάββατο  8 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 10.00π.μ. , στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πολύκεντρου Κομοτηνής (οδός Γρ.Μαρασλή ) με θέμα τη «συνταξιοδότηση υπαλλήλων με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο» και ομιλητή τον κ.Κωνσταντίνο Κοντοκώστα, Προϊστάμενο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, ειδικός σε θέματα συνταξιοδότησης υπαλλήλων Ο.Τ.Α.»
Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συζήτηση με τον ομιλητή και οι συνάδελφοι μπορούν να θέσουν ερωτήσεις. Σε περίπτωση που κάποιοι συνάδελφοι αδυνατούν να παραβρεθούν μπορούν να καταθέσουν γραπτά το ερώτημά τους  στη γραμματέα του συλλόγου (Φωτεινή Αντωνιάδου  , τηλ.2531350329).


Επίσης καλούμε όλους τους συναδέλφους στην καθιερωμένη ετήσια γιορτή των Δημοτικών Υπαλλήλων, στις 13 Νοεμβρίου 2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 8.00π.μ., στον χώρο της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Κομοτηνής, όπου θα τελεστή λειτουργία μετά αρτοκλασίας στο παρεκκλήσιο του Αγίου Ιωάννη Χρυσόστομου καθώς και στην μικρή εκδήλωση που θα ακολουθήσει.
                                                                       

           
ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ



                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου